Foto: Marko Ristić

Treći festival "Roll and Blues" održava se u Aranđelovcu od 26. do 30. jula i donosi nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom.

Partibrejkersi, Ritam Nereda, Bjesovi, Sunshine, Smoke Mardeljano, Iskaz, El Pre3idente, Kanda Kodža i Nebojša, samo su neki od izvođača ovog jedinstvenog Festivala na obroncima planine Bukulja u srcu Šumadije i na manje od 80 km od većine gradova Srbije.

Foto:promo

Posetioce očekuju hip-hop radionice, pivske igre, Boot camp takmičenja urnebesnih izazova, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama…

Do ove godine Festival je trajao četiri dana, ali uz predlog Volontera Konjičkog Kluba i UG Omladina Aranđelovac pridodat je peti, humanitarni, kada će cela zajednica pomoći da se trogodišnjem sugrađaninu Đorđu Aksiću obezbede sretstva za operaciju u Americi, kako bi napravio svoj prvi korak.

Foto:promo

Do sad su akciju podržali Mimi Mercedez i Šabo iz Beogradskog Sindikata, koji će tog petog dana nastupati, uz doprinos Smoke Mardeljana i Jovana Lolu Savića.

Ovogodišnji festival će biti u znaku rušenja socijalne, ali i svih ostalih distanci. Pod sloganom “Šumadizam i renesansa” organizatori pozivaju posetioce da se predstave na Open Stage-u “Rokaj Buraz”, bilo tako što će učestvovati u karaokama, repovati, igrati, izlagati svoja umetnička dela, fotografije, predložiti grafite za oslikavanje prostora, ili na način koji sami odrede…

Na festivalu je obezbedjen i prostor za kampovanje. Za mlađe od 30 godina jednodnevne ulaznice su 700 din, komplet za sva četiri dana je 2.000 din, kamp je 500 din, dok je trenutna redovna cena 1.800 din, a kompleta 3.900 dinara. Za 26. 7. ulaznica košta 1.000, a ulaznica za mlade 500 dinara.

Bonus video: Exit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar