Foto: Promo

Album ‘Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju’ (Croatia Records) grupe Riblja čorba novi je broj jedan na top-listi prodaje albuma u Hrvatskoj.

Tako je postao četvrti album iz osmdesetih koji je tokom 2022.godine izbio na prvo mesto.Nakon tri nedelje provedene na vodećoj poziciji, grupa Haustor s reizdanjem svog izdanja “Treći svijet” (Croatia Records) spustio se na broj dva, dok je za jednu poziciju dole (s drugog na treće mesto) pao “Odbrana i poslednji dani” (Croatia Records) sastava Idoli.

Foto: Promo

Velikim skokom od 24 mesta na četvrtu poziciju došla je grupa Buđenje sa šestim studijskim izdanjem “Brudet” (Croatia Records), a na broju pet našla se kompilacija “Pop Festival Ljubljana ’72 – Boom” (Croatia Records).

Nedeljna top-lista prodaje Hrvatskog diskografskog udruženja nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mesta iz Hrvatske i internetskih prodavnica diskografskih kuća. Ovonedeljna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u nedelji od 18. jula do 24. jula, piše portal ravnododna.com

Bonus video: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare