Aleja noćnih mora film
Film "Aleja noćnih mora", Giljermo Del Toro

U novom neo noar filmu meksičkog reditelja Giljelma del Tora, „Aleja noćnih mora“, glume zvezde: Bredli Kuper, Viljem Defo, Kejl Blanšet i Runi Mara. Radnja filma vezana je za ambicioznog radnika u cirkusu koji ima sposobnost da sa samo nekoliko reči izmanipuliše bilo koga. Premijera u domaćim bioskopima je 16. decembra.

Dobra misterija, mali, diskretni pištolji sakriveni sa unutrašnje strane bež mantila, karmin grimizno crvene boje, detektivski šeširi i toalete diva  Zlatnog doba Holivuda – deo su neo noar žanra koji se vraća na velika vrata sa filmom „Aleja noćnih mora“ (Nightmare Alley) u režiji Meksikanca Giljerma del Tora.

Aleja noćnih mora film
Aleja noćnih mora MegaComFilm/Promo

Prvim trejlerom  Srčlajt studija (Searchlight Studio) koji je objavljen, pred publiku se pojavljuju poznata glumačka imena – Bredli Kuper, Viljem Defo, Kejt Blanšet i Runi Mara, a planirano je da se film na velikom platnu nađe pred kraj godine, 16. decembra u bioskopima širom Srbije, saopštili su iz MegaComFilma.

Radnja filma vezana je za ambicioznog radnika u cirkusu koji  ima sposobnost da sa samo nekoliko reči izmanipuliše bilo koga. On zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega…

Da je neo noar žanr kvalitetan govori uspeh filma „Poverljivo iz L.A“ koji je iako snimljen 1997, rado gledan i danas, dok je o popularnosti glumaca Rasela Kroua, Kim Bejsindžer i Gaja Pirsa izlišno govoriti, kažu u MegaComFilmu.

Otvoren glavni program dvostrukog izdanja festivala BITEF:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar