Foto: Jesse Grant / Getty images / Profimedia

Najavljen je peti nastavak kultne franšize "Indijana Džons", u glavnoj ulozi arheologa ponovo će se naći Harison Ford, a sada je otkrivena i prva fotografija.

Na proslavi 90. rođendana čuvenog kompozitora Džona Vilijamsa (petostruki dobitnik nagrade Oskar) koji je komponovao muziku za prethodna četiri dela kultne avanturističke franšize „Indijana Džons“, glavni glumac veoma uspešne sage Harison Ford, filmski stvaraoci Džejsm Megold, Kejtlin Kenedi i Frenk Maršal su pozdravili prisutne fanove i čestitali rođendan kompozitoru na proslavi „Zvezdanih ratova“ u Kaliforniji.

Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Džon Vilijams, iako vremešan, komponovaće muziku i za peti nastavak nostalgične, avanturističke priče o najpoznatijem fiktivnom arheologu svih vremena.

Ovo je prva fotografija iz filma:

Foto: Promo

Zajedno sa Harisonom Fordom igraju Fibi Voler-Bridž („Fleabag“), Mads Mikelsen („Fantastične zveri: Dambldorove tajne“), Antonio Banderas („Bol i slava“). U režiji Džejmsa Mengolda („Ford protiv Ferarija“), dok su Kejtlin Kenedi, Frenk Maršal i Sajmon Emanuel producenti, a Stiven Spilberg izvršni producent.

Bonus video: Harison Ford oduševio Sicilijance – snima se peti deo Indijane Džonsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar