Scena iz filma "PRISILA" rediteljke Sofije Kopole Foto:Promo/MCF MegaComFilm

Od američke rediteljke Sofije Kopole na veliko platno domaćih bioskopa konačno od četvrtka, 11. aprila stiže film "Prisila" biografska drama o čuvenom bračnom paru Prisli i njihovoj turbulentnoj vezi, posmatrano isključivo iz ugla tada mlade Prisile Prisli.

O legendarnom Elvisu Prisliju i danas se sa velikim interesovanjem piše, govori i snima, a njegov bračni život jednako intrigira javnost. Kamerom Sofije Kopole, a prema Prisilinim memoarima snimljen je film o njima i njihovoj povezanosti, a sve počinje od trenutka kada su se njih dvoje upoznali i kada je tinejdžerka Prisila zakoračila u život superzvezde rokenrola spozanjući da u privatnim trenucima on postaje neko drugi.

Čuveni par tumače glumci Dzejkob Elordi, poznat po seriji „Euforija“ i Kejli Spejni koja je za ulogu Prisile dobila nagradu „Volpi Cup“ za najbolju glumicu na italijanskom filmskom festivalu u Veneciji.

Povodom bioskopskog starta, u subotu, 13. aprila, sa početkom u 18 časova, u mts Dvorani održaće se specijalna projekcija kojoj će predhoditi „Vintage“ izložba garderobe inspirisana samim filmom.

Bonus video: Skorseze o novom filmu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar