Danijel Krejg i Lea Sedu u filmu "Nema vremena za umiranje", Foto: Promo

Premijera filma "Nije vreme za umiranje" ponovo je odložena, pa će publika novo ostvarenje iz franšize o Džejmsu Bondu moći da pogleda najranije u aprilu 2021. godine.

Premijera filma sa Danijelom Krejgom kao tajnim agentom 007, prvobitno planirana za proleće ove godine, zbog pandemije koronavirusa odložena je prvo za novembar, i očekivalo se da, nakon što su mnogi bioskopi počeli da rade ove jeseni, ovaj spektakl vrati publiku pred velike ekrane. Međutim, prikazivanje je ponovo odloženo, ovaj put za 2. april 2021. godine, sa obrazloženjem da se to radi „da bi ga videla publika širom sveta“.

„Razumemo da će odlaganje razočarati naše fanove, ali radujemo se tome što ćemo ‘Nije vreme za umiranje’ moći da prikažemo sledeće godine“, navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu ovog serijala.

Danijel Krejg bi u ovom filmu trebalo da se poslednji put pojavi u liku Džejmsa Bonda, na žalost mnogih koji su u njemu videli jednog od boljih tajnih agenata 007 u serijalu.

„Spektra“, njegov prethodni film, u kom se četvrti put pojavio kao Bond, prema navodima medija, inkasirao je skoro 900 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar