Darko Rundek
Darko Rundek Foto: Cropix / Splash / Profimedia

Legendarni zagrebački muzičar Darko Rundek održaće koncert u Nišu posle četiri godine od poslednjeg nastupa u tom gradu, saopštio je Long Plej.

Rundek i grupa “Ekipa” nastupiće u nedelju 3. jula u dvorištu Bnanovine u Nišu.

“Publika će imati prilike da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja ‘Brisani prostor’, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi ‘Unutarnji glas’, ‘Tko su svi ti ljudi’, ‘Mila’ i ‘Voljeti stvarno’“, rekli su u Long Pleju.

Pored Rundeka, na bini u Nišu će biti Roko Crnić, Silvio Bočić, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić.

Koncert u dvorištu Banovine, odnosno Univerziteta Niš, počinje u 21 čas. Cene karata su 1.500 dinara, a na dan koncerta iznose 1.800 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti onlajn na veb – sajtu Tickets ili na prodajnim mestima u Nišu – knjižari “Indigo”, turističkoj agenciji “Big Star Travel” i OMV pumpama.

Long plej, koji je organizator ovih Rundekovih koncerata u Srbiji je najavio da će Rundek i “Ekipa” nastupiti i na 12. Arsenal festu u Kragujevcu, 2. jula.

Nedavno, 19. juna održali su koncert na Letnjoj pozornici Palić, a u novosadskoj “Fabrici” nastupili su 28. i 29. maja, naveo je Long plej.

Bonus video – Bilja Krstić: Koncert za 20 godina Bistrika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar