Novi trejler za Paklene ulice 9: Nema bekstva od prošlosti

Kultura 17. apr. 202109:40
Podeli:
Foto:Promo

Film "Paklene ulice 9", najnoviji nastavak sage duge skoro dve decenije, naći će se u bioskopima od 17. juna, a uoči premijernog prikazivanja dostupan je trejler za ovo ostvarenje, saopštila je distributerska kuća "Taramaunt".

Novi nastavak filmske sage režirao je Džastin Li, koji je potpisao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize.

Akcija ovog blokbastera odigrava se širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija.

PAKLENE ULICE 9
Foto:Promo

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom Brajanom. Međutim, pretnja će primorati glavngo junaka da se suoči sa gresima iz prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Okuplja ekipu kako bi zaustavio vrhunskog vozača i veštog ubicu koji namerava da uništi svet, a koji je ujedno i njegov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

Pored Dizela i Sina, u filmu igraju i Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludakris“ Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurtom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i Kardi B, kao novi lik franšize, Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Ova filmska franšiza je u proteklih dvadesetak godina zaradila više od pet milijardi dolara širom sveta.

Komentari

Vaš komentar