Foto: Profimedia/Promo

Romantične komedije, horori, tinejdžerske priče, nove uloge Eštona Kučera, Riz Viderspun i Džulijan Mur obeležiće februar na striming servisima. Najkraći mesec u godini ljubiteljima serija i filmova doneće nova ostvarenja, ali ne toliko atraktivnih naslova i podela.

Izdvajamo nekoliko naslova od kojih se najviše očekuje:

„Gunther’s Millions“ (1. februar)

Početak meseca na Netfliksu obeležila je mini serija „Gunther’s Millions“ koja vodi u svet navodno najbogatijeg psa na svetu, koji živi u 29 miliona dolara vrednoj vili i naslednik je višemilionskog bogatstva nemačke grofice Karlote Libenštajn. Međutim, pas bogataš čak nije ni najneobičniji deo ove bizarne priče, budući da je Gunter okružen velikom svitom koja i sama uživa u luksuzu i ludom provodu. Serija od četiri epizode istražuje njihov neobični suživot.

„Infiesto“ (3. februar)

Juče je takođe na Netfliks stigao novi španski triler koji prati detektive koji pokušavaju da otkriju šta se dogodilo sa ženom koja je pronađena u teškom stanju, nakon što su mesecima mislili da je mrtva. Niz čudnih okolnosti navodi ih na ideju da se radi o mračnim silama.

„Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence“ (9. februar)

Na “Hulu” stiže zastrašujuća, ali istovremeno dirljiva dokumentarna serija o studentima “Sarah Lawrence” univerziteta, koje je zlostavljao i podvodio Lawrence Ray, vođa kulta. Priča možda nije za svačiji stomak, ali je definitivno nešto što treba znati.

“Somebody That I Used to Know” (10. februar)

Romantična komedija sa Alison Brie, Jay Ellis i Kiersey Clemons, a koja nosi naziv čuvene Gotyeove pesme. Kada se Ally (Alison Brie) vrati u svoj rodni grad i naleti na bivšeg dečka Seana (Jay Ellis), stare iskre između njih ponovo zavarniče. Da li da ipak ostanu prijatelji ili nešto više? Komedija stiže na “Amazon Prime” 10. februara.

„Your Place or Mine“ (10. februar)

Na Netfliksu nas u susret Danu zaljubljenih očekuje ljubavna priča sa Aštonom Kučerom i Ris Viderspun u glavnim ulogama. Debbie i Peter su dugogodišnji najbolji prijatelji, koji nemaju ništa slično – ona je savršena majka koja živi u Los Anđelesu, a on večiti neženja sa sedištem u Njujorku. A opet, u samo nedelju dana shvate da ih nešto povezuje sve vreme.

“In Love All Over Again” (14. februar)

Nova španska humoristična serija govori o protagonistkinji Ireni koja stiže u Madrid sa ciljem da postane filmska rediteljka. Seriju je kreirao Carlos Montero koji je ujedno i kreator popularne serije “Elite”. Premijerno će biti prikazana 14. februara na Netfliksu.

„Planet Sex With Cara Delevingne“ (14. februar)

Istog dana ali na “Hulu” stiže dokumentarna serija koja prati Karu Delevinj. Ona dok putuje širom planete istražuje seks i seksualnost u virtuelnoj realnosti, na žurkama, kroz intervjue, na naučnim insitituima. Dok intervjuiše ljude, Kara otkriva sebe.

„Jim Jefferies: High n’ Dry“ (14. februar)

Jedan od najpopularnijih komičara na svetu ima novi Netflix specijal, koji je dostupan od 14. februara. Džim je brutalno iskren, a njegove priče su uvek urnebesno smešne.

„The Law According to Lidia Poet“ (15. februar)

U vreme kada je ženama bilo zabranjeno da se bave pravom, Lidija Poet rešena je da postane prva italijanska advokatica. Netfliks je u novoj istorijskoj seriji preneo istinitu priču o njoj.

„Red Rose“ (15. februar)

Horor serija istražuje odnos između tinejdžera i njihovih online života.

„Sharper“ (17. februar)

Triler koji će vas prikovati za male ekrane, u glavnim ulogama donosi Sebastiana Stana i Džulijan Mur. „Sharper“ je ostvarenje u sve popularnijoj A24 produkciji, a u pitanju je, zapravo, neo-triler koji u centar zbivanja stavlja bogatu porodicu i njihove tajne.

Ostvarenje ispunjeno zavišću, požudom i ambicijom, stiže u odabrane bioskope 10. februara, a od 17. na „Apple TV+“.

„We Have a Ghost“ (24. februar)

U ovoj komediji, Dejvid Harbor tumači ulogu duha Ernesta. On „stanuje“ u kući koju svi zaobilaze u širokom luku, ali jedna porodica ipak odluči da je kupi. Zbog toga što imaju duha u kući, oni ubrzo postaju medijska senzacija. Međutim, kada počnu da istražuju Ernestovu smrt, u priču se uključuje CIA. U filmu uz Dejvida Harbora igra i Dženifer Kulidž.

Bonus video: Ivana Roščić i Goran Bogdan – Nakon snimanja filma „Stric“ nikada više nećemo poželeti ćurku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar