Foto: Eric Liebowitz/NBC

Uzbudljiv januar uz naše omiljenje medicinske drame očekuje nas na kanalu FOX LIFE. Od 10. januara na dobro poznatu TV adresu stiže nam novi ciklus od 13 epizoda popularne serije “Specijalizant” kroz čije će nas nove epizode i avanture “ljudi u belom” povesti neodoljivi Met Čukri, dobro nam poznata zvezda serija “Gilmorove” i “Dobra žena”. Samo dan kasnije počinje i poslednja sezona uzbudljivog serijala “Novi Amsterdam”.

Popularna medicinska drama “Specijalizant”, koja se fokusira na privatne živote i profesionalne izazove doktora i medicinskog osoblja Memorijalne bolnice Čestejn Park, vraća se sa premijernom, šestom sezonom na kanal FOX LIFE.

Od 10. januara, svakog utorka u 21.55, kroz 13 epizoda pratićemo članove medicinskog tima ove ustanove, na čelu sa Konradom Hovkinsom, dok neumorno rade na rešavanju zamršenih slučajeva, ne zaustavljajući se ni pred čim da bi spasli svoje pacijente. Čak i onda kada se suočavaju sa problemima u sopstvenim životima. Peta sezona bila je burno poglavlje za naše heroje u belim mantilima. Preživeli su nekoliko velikih brodoloma, ali posledice se i dalje osećaju, posebno nakon gubitka voljene medicinske sestre Nikolete Niki Nevin (Emili Vankamp).

Foto: Tom Griscom/FOX

Ulozi su u šestom ciklusu nikada veći, dovodeći glavne junake do krajnjih granica, dok se bore za živote pacijenata. Radnja počinje šest meseci nakon što smo poslednji put videli lekare u Čestejnu. Kvalitet nege u bolnici je ugrožen i na lekarima je da osvetle efekte političke korupcije na zdravstveni sistem. U prvoj epizodi, Lila Devi (Anuja Joši) suočiće se sa velikim izazovom, kada bude saznala da je trudnoća njene sestre bliznakinje Padme napravila opasan zaokret. Ona i njene kolege udružuju se kako bi pronašli najbolje rešenje za Padmin problem.

Konrad je svestan da mora da nastavi dalje bez Niki, pa donosi veliku odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom…

Šesta, ujedno i finalna sezona medicinske drame “Novi Amsterdam” stiže 11. januara na kanal FOX LIFE, gde ćemo sredom od 21.55 pratiti novih 13 epizoda. Posle burne godine u kojoj je rukovodstvo Novog Amsterdama doživelo dramatičnu promenu, optimistični i voljeni Maks Gudvin vratio se na čelo ove medicinske ustanove. Pre nego što ponovo bude uzeo uzde bolnice u svoje ruke, Maks će najpre morati da se pozabavi sopstvenim životom, koji je bio bačen u neizvesnost na kraju četvrte sezone.

On i njegov tim će u novu misiju krenuti sa optimizmom i sebi zadatim obećanjem da isprave sve dosadašnje greške. Njihovo novo načelo jeste da svaki dan ispune zadovoljstvom i srećom, i da se sa ljudima koje vole snažnije povežu. Doktorka Blum nastaviće hrabro da se nosi sa svim nedaćama u privatnom životu, uključujući i
komplikovan odnos sa otuđenom sestrom Vanesom, dok će se njen kolega From pozabaviti neredom koji je napravio u braku sa Martinom. Doktor Rejnolds pokušaće da uspostavi bolji odnos sa svojim davno izgubljenim ocem Orasiom. Mlada doktorka Elizabet Vajlder nastaviće da gradi karijeru na čvrstim temeljima, kao kritičan član tima Novog Amsterdama, ali i veran i pouzdan prijatelj.