Foto:arhiva prirodnjackog centra/DANIJEL MILIC ART PHOTO STUDIO

Manifestacija "Noć u muzeju" održaće se u subotu 6. avgusta u Prirodnjačkom centru u Svilajncu, gde svi posetioci imaju priliku da u potpunom mraku, pomoću baterijskih lampi, obilaze muzejske postavke.

Ove godine letnji programi Prirodnjačkog centra u Sviljancu održavaju se svakog vikenda i subotom i nedeljom, tako da posetioci iz cele Srbije imaju brojne dodatne sadržaje u kojima uživaju. Osim vođenih tura i bioskopskih projekcija, svi posetioci (pogotovu deca) učestvuju u edukativnim radionicama koje za cilj imaju da praktičnim sredstvima probude kod dece želju da se bave naukom.

„Noć u muzeju“ se do sada pokazalo kao jedno neverovatno iskustvo i poseban doživljaj.

Foto:arhiva prirodnjackog centra

Uz kupljenu kartu za Prirodnjački centar svi posetioci dobijaju besplatan ulaz na gradske bazene koji se nalaze odmah pored Prirodnjačkog centra. Na ovaj način omogućen je kompletan užitak za celu porodicu.

Prirodnjački centar inače predstavlja jedinstven spoj nauke, obrazovanja i zabave na jednom mestu što ga čini jedistvenim na ovom delu Evrope i beleži više od 100.000 posetilaca godišnje, od čega najveći deo čine porodične posete.

Bonus video: Podvodni vojni muzej na dnu Crvenog mora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar