Foto: Vedran Metelko

Grupa Buč Kesidi je velikim trijumfalnim koncertom na rasprodatom stadionu Šalata u Zagrebu 27. maja potvrdila status jednog od najvećih bendova nove generacije na ovim prostorima.

Nakon famoznih pet koncerata 2021. u zagrebačkom ALU Buč Kesidi su ponovo uspeli da naprave nešto što nije uspelo nijednom novom bendu pre njih, rasprodali su čuvenu Šalatu.

Foto: Vedran Metelko

Ovaj omiljeni zagrebački stadion i jedan od najprestižnijih koncertnih prostora ovih krajeva do sada su punila velika strana imena kao što su Duran Duran ili Manu Chao i rock divovi s karijerama dugim preko 30 godina poput Pipsa ili Bareta.

Sad je to uspelo i daleko najmlađima od njih, levorukom disco pop-rock duu iz Pančeva sa samo dva studijska albuma. I to ne samo da je uspelo, nego je više od 4.700 fanova na prepunom stadionu pokazalo da bend ima apsolutnu podršku za još veće stvari.

Foto: Vedran Metelko

“Sinoć na Šalati se desilo nešto posebno i veoma bitno za nas, toliko podrške i ljubavi i od strane celog grada nam je pomoglo da ostvarimo nešto što smo sanjali kao klinci. Svirati na punom stadionu nije mala stvar, a nešto nam govori da smo zbog vas tek na početku. Zbog vas vredi uložiti svoj maksimum i dati sve od sebe kako bi pokazali našu muziku u najboljem svetlu. Beskrajno vam hvala na tome, vidimo se ponovo uskoro” – poručio je bend nakon koncerta.

Bonus video: Buč Kesidi: Najave koncert, padne im sajt!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar