Boris Milivojević i Sergej Trifunović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prošle godine, dve decenije nakon prvog dela, Filmski centar Srbije odobrio je novac za snimanje filma "Munje opet", u režiji Radivoja Raše Andrića i po scenariju Srđana Anđelića, dvojca koji je radio i prvi deo.

Originalnu glumačku postavu ove urbane komedije, čije su fore ušle u svakodnevni žargon, činili su Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Milica Vujović, Maja Mandžuka, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović i Nebojša Glogovac koji je preminuo 2018. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

U nastavku, očekuje se da će iz Amerike na snimanje da dođe i Nikola Đuričko, koji bi trebalo u drugom delu ponovo da igra lik Gojka Sise.

Sergej Trifunović objavio je sada fotografiju na Tviteru i podelio deo atmosfere sa snimanja nastavka kultnog filma:

„Munje. Opet“, napisao je Trifunović u opisu fotografije.

Reditelj Radivoje Raša Andrić na početku snimanja opisao je da je zadovoljan novim projektom, te se osvrnuo na razlike likova koje smo već gledali i koje ćemo tek gledati.

– Oni su i dalje u svojim srcima i dušama mladi, ali su oni mladi sa 50 godina, a sada su se pojavili i stvarni mladi od 20 godina, tako da tu ima i neki sukob generacija – naveo je Andrić i dodao da su „Munje opet“ i muzički film, i road movie, i komedija, a ima i dubljih nivoa.

BONUS VIDEO: Snimanje filma Munje 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar