Nadza Pusilo u spotu "Dan Grime London Islam" Foto: Printscreen

Berin Tuzlić, multimedijalni umetnik perkusionista koji nastupa pod pseudonimom „Drumelody“, objavio je novi spot i njime ponovo pokušao da isprovocira publiku.

Singl „Dan Grime London Islam“ zapravo je nastavak rada „London Islam“, objavljenog na albumu „Hyperbola“ koja je tada producirana bez vokala, a naišao je na odličan odziv publike. Ovog puta „Drumelody“ otišao je korak dalje i u celu priču uveo izvođača Dena Grajma, i napravio pomalo provokativan spot sa plesačicom Nadzom Pusilo pod burkom specijalno skrojenom od britanske zastave, koji zapravo spaja slobodu, umetnost i veru obojenu ljubavlju prema muzici. „Dan Grime London Islam“ objavljen je na „Jutjubu“ 14. februara i za dve nedelje dostigao je više od 68.000 pregleda.

Berin, poznat po neobičnim živim nastupima u kojima kombinuje električne bubnjeve, ritam, futurističke elemente i specijalne efekte privlači publiku gde god da nastupa, a reakcije su takve da se oni opisuju kao „mnogo više od koncerta“.
„Drumelody“ je poslednji album predstavio uživo u Beogradu pre dve godine, a sledeći, pod nazivom „Freedom of Imagination“ najavljen je za sredinu 2020.