Jana Mitić Foto: pokreni život

Niški kulturni centar zajedno sa Muzičkom školom u Nišu, organizovaće danas humanitarni koncert u Velikoj Sali NKC-a kako bi prikupili novac za lečenje violinistkinje Jane Mitić.

Na koncertu čiji je početak najavljen u 19 časova nastupiće profesori i đaci Muzičke škole sa svih odseka, a na programu će se pored velikog broja solista koji će svirati na različitim instrumentima naći i orkestar, hor i džez sekcija.

Iz Niškog kulturnog centra i Muzičke škole apelovali su na građane Niša da dođu na koncert kako bi pomogli Jani da se ponovo nađe na koncertnom podijumu. Ulaznica za koncert biće dobrovoljni prilog.

Mlada violinistkinja iz Niša nalazi se u bolnici u Poljskoj zbog lečenja lajamske bolesti, bartonele, babezije i anaplazme koje joj je preneo zaraženi krpelj. Terapije daju rezultate, ali Jana i dalje ima ozbiljne neurološke tegobe, zbog čega joj je potrebno da nastavi sa veoma skupim lečenjem.

Pomoć za Janino lečenje možete uputiti i slanjem SMS poruke 75 na 3800 ili uplatom sredstava na dinarski račun 160-6000001516290-91 ili devizni račun 160-00001517587-80.

Bonus video: Stefan Milenković 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar