Majkl Kiton Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Glumac Majkl Kiton pregovara o tome da se ponovo pojavi kao Betmena u filmu "Fleš" koji pripremaju Vorner Braders i "DC komics", prenose svestski mediji.

Kiton je igrao čuvenog superheroja u seriji filmova o Betmenu devedesetih godina u režiji Tima Bartona. Glumac je trenutno, prema pisanju „Holivud riportera“, u pregovorima za film „Fleš“, u režiji Endija Musketija, ali bi mogao da se ponovo pojavi kao Mračni vitez i u „nekoliko drugih filmskih projekata DC-a“.

Ovaj portal piše, pozivajući se na svoje izvore, da je uloga u novom filmu o Betmenu „predviđena za veterana, slično onome kako se Semjuel L. Džekson pojavio kao Nik Fjuri u Marvelovom univerzumu, nešto kao mentor ili vodič, pa čak i osoba koja povlači konce“.

Ezra Miler pojavio se kao Fleš u „Ligi pravde“, gde je Ben Aflek igrao Betmena. Priča u novom filmu, prema pisanju filmskim portala, uključivala bi putovanje kroz vreme, pa bi Kiton igrao „starijeg i mudrijeg“ Brusa Vejna.
Pored ovog filma, predviđeno je i snimanje „Betmena“ u režiji Meta Rivsa, u kojoj će superheroja igrati Robert Patison, a izlazak tog filma najavljen je za 2021. godinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare