Matija Dedić Foto: privatna arhiva

Neno Belan, Matija Dedić, Nada Pavlović i grupa "Galija" nastupiće krajem jula na letnjim konceratima u Botaničkoj bašti "Jevremovac" pod nazivom "Garden Sessions", saopštili su iz CEBEF-a.

Serijal će otvoriti Neno Belan sa sastavom „Fiumens“ 26. jula, koji nakon dve godine ponovo dolazi u Beograd. Belan će na koncertu nazvanom „Best off“ publici pružiti presek svog celokupnog stvaralaštva.

Dan kasnije u „Jevremovcu“ će nastupiti Matija Dedić na koncertu pod nazivom „Tajna vještina, muzika Zlatana Stipišića Gibonnija“, na kojem će izvesti instrumentalne obrade najlepših Gibonnijevih kompozicija. 

Za 28. jul planiran je nastup „Akustično, kao nekad“ sastava „Galija“ koja će izvesti akustične verzije svojih najvećih hitova, a serijal letnjih koncerata zatvoriće Nada Pavlović poznata kao „bela žena sa crnim glasom“.

Program pevačice, koja je nastupala sa orkestrom Djuka Elingtona, sa Čikom Korijom, imala ponudu Džozefine Bejker da se pridruži njenoj trupi, dobila kompliment od Arete Frenklin, nosi naziv „Lady Sings Jazz“ i planiran je za 29. jul.

Ulaznice za sve koncerte, koji počinju od 20 sati, koštaju 800 dinara, dodaje se u saopštenju organizatora.

  

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar