Džon Malkovič večeras će stati na scenu Feliks Romulijane gde će izvesti komad "Paklena komedija" sa orkestrom Bečke akademije i Vroclavskim baroknim orkestrom, a pripreme za ovaj događaj su u toku.

Prema rečima direktora muzeja Vujadina Miloševića za emisiju „Probudi se“ na „Nova S“  sve je spremno za spektakl. Poseban ambijent adaptiran je za ovaj veliki događaj, a Džon Malkovič stigao je u Beograd odakle će doći u Zaječar.

Iako je velika holivudska zvezda, Malkovič nije tražio da mu se obezbedi ništa specijalno pred nastup, osim jednog nožića i đumbira koji jede pred izlazak na scenu.

„Paklena komedija – ispovest serijskog ubice“ govori o Džeku Untervegeru, austrijskom piscu i serijskom ubici, poznatom kao ubica iz bečkih šuma, koji je 1976. osuđen na zatvorsku kaznu za ubistvo osamnaestogodišnje Margret Šafer, a potom u zatvoru otkrio dar za pisanje i autobiografskim romanom „Čistilište ili izlet u zatvor – Izveštaj krivca“ doživeo slavu.

Ulaznice koštaju 1000 dinara i moći će da se kupaju od 18 časova na ulazu. Organizatori apeluju da publika dođe već oko 19 časova da se ne bi stvarale gužve.

Bonus video: Džon Malkovič

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare