Stiven Erikson u Beogradu Foto:Promo/Laguna

Jedan od najznačajnijih svetskih autora žanra epske fantastike, Stiven Erikson, družiće se sa čitaocima u Beogradu u ponedeljak 20. maja od 17 sati u knjižari Delfi SKC. On će potpisivati svoje knjige u izdanju Lagune i odgovarati na pitanja čitalaca.

Erikson je stekao svetsku slavu i armiju čitalaca serijalom „Malaška knjige Palih“, a Laguna je objavila 14 knjiga ovog autora. Zanimljivo je da je po obrazovanju arheolog i antropolog, a završio je i kurs kreativnog pisanja u Književnoj radionici Ajove.

Nakon druženja u knjižari Delfi SKC, Stiven Erikson će od 19 sati biti gost Dice Arene, jedinstvenog board game kluba na I spratu SKC-a gde će odigrati jednu od svojih omiljenih igara Dungeons & Dragons.

Stiven Erikson u Beogradu Foto:Promo/Laguna

Stiven Erikson boravi u Srbiji kao gost šestog Festivala fantastike u Nišu, u organizaciji Udruženja ljubitelja fantastike „Ordo DrakoNiš“ i Niškog kulturnog centra.

Laguna je nedavno objavila najnovije delo Stivena Eriksona „Zvon pasa“, novu pripovest iz „Malaške knjige Palih“ uzbudljiv i razdirući roman o ratu, intrigama i mračnoj, nekontrolisanoj magiji. „Zvon pasa“ je novo poglavlje u Eriksonovom monumentalnom serijalu – epska fantastika u svom najmaštovitijem i najuzbudljivijem pripovedanju.

Bonus video: Promocija knjige „Naše priče“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar