Vasil Hadžimanov, emisija Među nama, Medju nama
Vasil Hadžimanov Foto: Nova S

Vrhunski srpski džez muzičari, od Vasila Hadžimanova do sastava "Fish in Oil" održaće 13 koncerata predstojećeg vikenda, 3. i 4. jula u Botaničkoj bašti "Jevremovac" u okviru dvodnevnog festivala "Jazz in the Garden", saopštili su organizatori.

Ovo je prvi put da se u Beogradu organizuje džez festival na otvorenom i to na dve bine, a kapije Botaničke bašte u subotu, 3. jula biće otvorene za posetioce od 16 časova, a već sat kasnije počinju koncerti, dok će 4. jula program startovati sat vremena ranije.

Na Mejn stejdžu 3. jula od 17.15 nastupiće Filip Bulatović Quartet, potom beogradska grupa „Fish in Oil“, dok je za 20.30 sati zakazana svirka „Vasil Hadžimanov Benda“.

Na drugoj sceni, Garden stejdžu zakazani su nastupi „Di Luna Blues Benda“ sa gostima Draganom Ćalinom i Natašom Guberinić, mladog trubača Ivana Radivojevića sa kvartetom i fjužn sastava „Gorica & The Grooveheadz“.

U nedelju će program na Mejn stejdžu otvoriti bend „Schime“, potom će nastupiti Sanja Marković, a zatvoriti koncert Big Banda RTS-a sa pevačicom Aleksandrom Bjelić.

Na Garden stejdžu sviraće Glas, dirka, bas, džez pevačica Katarina Kačunković, Veljko Vujčić Trio i sekstet saksofoniste Ljubiše Paunića „Belgrade Funk Combo“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar