Prodaja karata za koncert Nemanje Radulovica
Prodaja karata za koncert Nemanje Radulovića Foto:Marko Djokovic/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

Ulaznice za nastup proslavljenog violiniste Nemanje Radulovića sa Beogradskom filharmonijom, koji je zakazan za 4. februar na Kolarcu, rasprodate su za manje od 30 minuta, saopšteno je iz Filharmonije.

Ogromno interesovanje koje vlada za predstojeći nastup Nemanje Radulovića sa filharmonijskim orkestrom najbolje ilustruju redovi koji su se ispred Beogradske filharmonije formirali još jutros, pre sedam časova. Veliki broj ljubitelja Radulovića stajao je strpljivo u redu, dugom više stotina metara.

Prodaja karata za koncert Nemanje Radulovica
Prodaja karata za koncert Nemanje Radulovića Foto:Marko Djokovic/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

I karte su „otišle“ za manje od pola sata, dok je i preko onlajn sistema za kupovinu ulaznica jagma bila ogromna i kupljene su za svega četiri minuta.   

Violonista će nastupiti sa Beogradskom filharmonijom 4. februara na Kolarcu, pod upravom dirigenta Danijela Rajskina, a na repertoaru je jedno od najčuvenijih dela svih vremena, „Koncert za violinu i orkestar“ Čajkovskog.

Podsetimo, stalni gostujući dirigent Beogradske filharmonije Rajskin predvodio je nastup Radulovića sa Filharmonijom na Kolarcu 2016. godine, nakon čega je usledilo zajedničko gostovanje u Moskvi, u čuvenoj Sali Čajkovski povodom otvaranja koncertne sezone Moskovskog simfonijskog društva. 

Nemanja Radulovic, violina
Nemanja Radulović Foto:Marko Djokovic/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

Poslednji put Nemanja Radulović nastupio je u Beogradu prošlog oktobra, na otvaranju 53. Bemusa, takođe sa Beogradskom filharmonijom kada je izveo „Violinski koncert“ Prokofjeva.

Bonus video:

Otvaranje 53. Bemusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar