Brajan Vilson Foto: AKPhoto / Alamy / Alamy / Profimedia

Objavljeno je da osnivač Beach Boysa Brajan Vilson ima demenciju, a njegova porodica je imenovala konzervatore koji će mu pomoći nakon smrti njegove supruge, piše "Gardijan".

Izjava na Vilsonovom veb sajtu glasi: „Nakon smrti Brajanove voljene žene Melinde, nakon pažljivog razmatranja i konsultacija između Brajana, njegovo sedmoro dece, domaćice Glorije Ramos i Brajanovih lekara, potvrđujemo da će dugogodišnji predstavnici porodice Vilson, Li En Hard i Žin Sivers služiti kao Brajanovi su-konzervatori.“

Prema sudskim dokumentima za konzervatorski zahtev, do kojih je došla američka stranica „The Blast“, Vilson „nema sposobnost da da pristanak na primenu lekova koji su prikladni za  lečenje velikih neurokognitivnih poremećaja (uključujući demenciju)“.

Opisan je kao neko ko „ne može pravilno da zadovolji svoje potrebe za fizičkim zdravljem, hranom i odećom“. Lekar je u dokumentima napisao da Vilson neće moći da prisustvuje sudskom ročištu o izdržavanju jer „često izgovara irelevantne ili nesuvisle reči, ima vrlo kratak raspon pažnje i, iako nenamerno ometa, često nije u stanju da održi pristojnost primerenu situaciji“.

Bonus video: Godišnjica ubistva Džona Lenona: Ustalasao je Ameriku tvrdnjom da su Bitlsi popularniji od Isusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar