Ivan Jegdić Foto: Printscreen Youtube

Mladi kantautor Ivan Jegdić objavio je novi singl i najavljuje, ovaj put sa bendom, koncert 6. marta u beogradskom Centru za kulturu „Božidarac“.

Ivana Jegdića su ljubitelji muzike viđali na različitim mestima: kao uličnog muzičara u Knez Mihailovoj ulici, učesnika TV emisije „Ja imam talenat“ i pobednika prvog festivala „CantOut“, održanog pre tri godine u Beogradu. U poslednjih godinu dana uspeo je da privuče pažnju šire javnosti singlovima „Bolji čovek“ i „Kazaljke“, a oformio je i prateći bend sa svojim prijateljima iz bendova „Dram“ i „Keni nije mrtav“.

Upravo je predstavio singl „Osam dana“, pesmu koju je publika prepoznavala i pevala s njim i pre nego što je snimljena, a priprema se i za „prvi pravi, veliki koncert“.

– Sada imam ceo tim na bini. Posle Novog Sada i Niša, velikog broja nastupa širom Srbije i regiona, došao je red na Beograd. Ovo je moj prvi pravi veliki koncert i desiće se u legendarnoj sali „Božidarac“, 6. marta. Na ovaj način ću zaokružiti ceo jedan ciklus. Tu je nova pesma i to će biti njena koncertna promocija – kaže Jegdić.