Itan Hok kao Tesla, Foto:Screenshot/Youtube/Movie Trailers Source

Biografski film "Tesla" sa Itanom Hokom u ulozi Nikole Tesle trebalo bi da se pojavi u bioskopima "na zahtev" od 21. avgusta, a sada je upravo objavljen trejler iz ostvarenja u režiji Majkla Almeride, u kojem igraju i Kajl Meklahlan i Iv Hjuson.

„Noću radiš u tajnoj laboratoriji, ispaljuješ munje ka nebu“, kaže ženski glas na početku trejlera.

Film prikazuje neke od najvećih patenata Nikole Tesle, uključujući i naizmeničnu struju i čuveni transformator, a priča prati sve što se događalo između njegovih pronalazaka, piše „Holivud riporter“. Ovo ostvarenje premijerno je prikazano na festivalu Sandens i dobio je odlične kritike, a sudeći po trejleru u pitanju je pomalo nekonvencionalna ekranizovana biografija.

Itan Hok kao Nikola Tesla Foto: Screenshot/Youtube/Movie Trailers Source

„Ako ukucate Nikola Tesla na Gugl, dobijete 34 miliona rezultata“, priča Iv Hjuson u liku En Morgan, ćerke magnata Džej Pi Morgana, dok otvara laptop.
Kajl Meklahlan igra Teslinog rivala Tomasa Alvu Edisona, koji dovodi u pitanje izume genija iz Smiljana, smatrajući njegov rad dangubljenjem, a pronalaske nepraktičnim i unapred osuđenim na propast.
Trvenja među dvojicom naučnika se povećavaju kada Tesla izjavi da mu Edison duguje hiljade dolara i susreće se sa Džej Pi Morganom (Doni Kešavarc). Poslovno i lično počinju da se mešaju kada filmski Tesla započinje vezu sa Morganovom ćerkom.

Rivali: Kajl Meklahlan igra Tomasa Edisona Foto:Screenshot/Youtube/Movie Trailers Source

Kroz trejler se, primećuju novinari „Holivud riportera“, provlače različiti tehnološki uređaji poput laptopa koji otvara Iv Hjuson ili mobilni telefon koji Meklahlan izvlači, a filmska En Morgan projektuje i slajd šou o Tesli na velikom ekranu.

„Svet u kom živimo san je koji je Tesla sanjao prvi“, kaže ona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar