Foto: Promo/Muzej nauke i tehnike

Prvi Festival fizike za decu, koji je plod uspešne saradnje Muzeja nauke i tehnike i MoleКula – centra zabavne nauke sa Fizičkim fakultetom, Prvom beogradskom gimnazijom i Matematičkom gimnazijom iz Beograda, održaće se u petak, 9. juna od 12 do 18 časova, saopštili su organizatori.

Ovaj jedinstven događaj, koji će se održati u Muzeju nauke i tehnike, ima za cilj da deci pruži uzbudljivo iskustvo i inspiriše ih za fascinantan svet nauke.

Foto: Promo/Muzej nauke i tehnike

Festival fizike za decu okuplja edukatore i entuzijaste iz oblasti fizike, matematike i robotike koji će vam približiti čarobni svet nauke kroz različite interaktivne radionice i eksperimente.

Tokom Festivala, deca će moći da uživaju u raznovrsnim aktivnostima koje su pažljivo osmišljene kako bi im pružile edukativnu, ali i zabavnu atmosferu. Učesnici će biti podstaknuti da se aktivno uključe u eksperimente i postave pitanja koja ih zanimaju.

Foto: Promo/Muzej nauke i tehnike

Festival fizike za decu će biti održan u Muzeju nauke i tehnike, koji pruža idealno okruženje za istraživanje i učenje, pa zato pozivamo sve radoznale i znatiželjne mlade naučnike, učenike i njihove porodice da se pridruže ovom izvanrednom događaju za decu. Ulaz je slobodan.

Bonus video: Mihajlo Pupin

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar