Foto: Promo

Akcioni triler “Strelac" sa Lijamom Nisonom i komedija “Dublerka” sa Dru Barimur u glavnoj ulozi stižu u bioskope u Srbiji od 21. januara, saopšteno je iz producentske kuće “Taramaunt film”.

Lijam Nison u filmu “Strelac” (Marksman) u režiji Roberta Lorenca igra Džima Hensona, rančera i veterana rata u Vijetnamu, koji živi na američko-meksičkoj granici. Njegova supruga preminula je od raka, banka samo što mu nije zaplenila ogromno imanje, a njegov povučen život iznenada narušava dolazak dvoje imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje: majka (igra je Tereza Ruiz) i njen mali sin Migel, koji beže od meksičkog kartela. Majka u pucnjavi gine, a Henson nevoljno prihvata ulogu zaštitnika dečaka i pokušava da ga odvede na sigurno, izbegavajući nemilosrdne plaćene ubice i korumpirane policajce, navodi se u opisu filma.

Dru Barimur u komediji „Dublerka“ (Stand In) u režiji Džejmi Babit igra dve uloge: glumicu Kendi i njenu dublerku Polu. Glumica Kendi, koju hvataju zbog utaje poreza mora da ide na rehabilitaciju, ali ona angažuje svoju dublerku da ode umesto nje… Njih dve razvijaju specifičan međusobni odnos kada Kendi shvati da Polu može da koristi „kao rezervu“ za sve stresne uloge u svom životu, ali Pola preuzima do kraja njen identitet, karijeru i dečka i izbacuje glumicu i iz njene kuće. Kendi tad mora da preživi u „stvarnom svetu“, a njena dublerka drži se slavnog života o kom je oduvek sanjala…

Filmovi će biti prikazivani u bioskopima „Kombank dvorane“, u „Rodi“, „Takvudu“, u „Sinepleksovim“ i „Sinestarovim“ bioskopima širom Srbije, novosadskoj „Areni“, u „Vilingradu“ u Nišu, subotičkim „Eurosinema“ i „Aleksandar Lifka“, u „Ekranu“ u Somboru, „Kvartu“ u Kraljevu, „Artu“ u Užicu, „LM-u“ u Šapcu, kao i u kulturnim centrima u Gornjem Milanovcu, Vrbasu i Kovinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar