Foto: TANJUG/ FOTO SRNA / JELENA TANACKOVIĆ / BRANISLAV VUKELIĆ

Ekipa novosadskog Pozorišta mladih pretrpela je velike posledice juče tokom požara u Banjaluci zbog čega su prinuđeni da otkažu izvođenje predstave "Palo inje, pao sneg" zakazano za sutra, saopštila je uprava ovog teatra.

Ansambl Pozorišta mladih boravio je u Banjaluci na Festivalu pozorišta za decu. Spavali su u hotelu „Bosna“, na koji je naslonjena zgrada Elektrokrajine u kojoj je juče buknuo požar.

Vatra je zahvatila deo hotela u kojem je bio smešten novosadski ansambl, objašnjava se u saopštenju uprave Pozorišta mladih i dodaje da ih je „samo prisebnost nekolicine budnih članova ekipe spasilo od mogućih kobnih posledica“.

Međutim, ipak su preživeli užas i ne osećaju se dobro.

I baš zbog posledica koje su pretrpeli tokom požara u Banjaluci, deo ekipe Pozorišta mladih ne oseća se dobro, zbog čega su primorani, s velikim žaljenjem, da otkažu izvođenje tamburaškog mjuzikla „Palo inje, pao sneg“, koje je imalo premijeru 6. oktobra u Novom Sadu.

Foto: Promo / Pozorište mladih

Bilo je zakazano da predstava bude izvedena sutra u 19.30 sati.

Uz izvinjenje publici, iz Pozorišta mladih su poručili da naredno izvođenje predstave zakazuju za decembar.

Kupljene ulaznice za „Palo inje, pao sneg“ mogu se vratiti na blagajni Pozorišta mladih, dodali su i zahvalili se svima na razumevanju.

Bonus video: Požar u Osijeku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar