GI Joe Zmijske oči, film
Foto: Promo

Superherojski akcioni film "G.I. Joe - Zmijske oči“ u režiji Robertra Šventkea sa Henrijem Goldingom u glavnoj ulozi premijerno će biti prikazan 21. jula u 10 gradova u Americi i Kanadi, a dan kasnije kreće u široku bioskopsku distribuciju, najavili su producenti.

„Tvrdoglavi samotnjak Zmijske Oči  primljen je u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasao život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih“, navodi se u opisu filma.

U naslovnoj ulozi novog filma iz franšize o strip superheroju pojavljuje se Henri Golding, koji je zamenio Reja Parka iz ranijih nastavaka.

Pored Goldinga, u ostvarenju u režiji Roberta Šventkea prema scenariju Evana Spilitopulosa zasnovanom na likovima iz stipa i video igara G.I. Joe, igraju i Endrju Kodži (Olujna Senka), Ursula Korbedo (Baronica), Samara Viving (Skarlet), Haruka Abe (Akiko), Tahehiro Hira (Kenta) i Iko Uvais (Majstor).

Film će u bioskopima moći da vidi i publika u Srbiji, posredstvom distributerske kuće „Taramaunt“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar