Foto:Promo/imdb.com

Kako su najavili iz distributerske kuće "Megakom" (MegaCom), igrani film "Mulan" stiže u domaće bioskope 23. jula.

Rediteljka Niki Karo oživela je na velikom platnu priču o kineskoj legendardnoj ratnici Mulan, po kojoj je napravljen i animirani film.

U ovoj igranoj verziji Mulan tumači Jifei Liu.

Prvobitno planiran za mart mesec, novi bioskop termin predviđen je za 23. jul, saopštili su iz „Megakoma“.

Drugo filmsko ostvarenje koje je najavljeno za leto, iz kompanije „Dizni“, je natprirodni horor „Empty Man“ baziran na istoimenom stripu o bivšem policajcu koji iznenada dolazi do stravičnog otkrića.

Animirana avantura „One and Only Ivan“, bazirana je na istoimenoj knjizi za decu Ketrin Eplgejt, kombinacija akcije i specijalnih efekata, biće u bioskopima od 20. avgusta.
Iz „Piksara“ dolazi nova animirana komedija, „Duša“ (Soul) koja će gledaoce „povesti na put od ulica Njujorka do kosmičkih carstava, kako bi otkrili odgovore na najvažnija životna pitanja“, poručuju iz „Megakoma“.

Na jesen stižu „The King’s Man: Početak“ (The King’s Man), kao treći deo Kingsman franšize sa Rejfom Fajnsom i Džemom Arterton u glavnim ulogama, i „Smrt na Nilu“ (Death on the Nile) Keneta Brane.

Petog novembra gledaćemo „Crnu udovicu“ (Black Widow), sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Komedija proslavljenog reditelja Vesa Andersona, „The French Dispatch“, pretenduje da bude ovogodišnji bioskopski hit. Drama sa pričama iz časopisa američkog vlasnika koji živi u izmišljenom francuskom gradu premijerno će biti prikazana krajem novembra. U glavnim ulogama su Kristof Valc, Bil Mari, Tilda Svinton i drugi.

Dobitnik deset Oskara 1962, uključujući i onog za najbolji film, „Priča sa zapadne strane“ dobija novu, savremenu verziju u režiji Stivena Spilberga, prema scenariju Tonija Kušnera.
Oni su uveli novu generaciju u priču o nesrećnim ljubavnicima koji pokušavaju da ostanu zajedno uprkos stalnom ratu suprostavljenih bandi. U glavnim ulogama su Ansel Elgort i Rejčel Zegler.

Bioskopska premijera predviđena je za 24. decembar.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar