Eyesburn, Ajbrn, Kojot, Nemanja Kojić Kojot
Foto: E-Stock/Srdjan Veljović

Beogradski bend Eyesburn otvoriće serijal onlajn koncerata "Balkanrock Sessions" u ponedeljak, 5. jula od 20 sati, a premijera će biti održana na jutjub kanalu muzičkog portala Balkanrock.

Kako se navodi u saopštenju tog portala, „u okviru prvog ‘Balkanrock Sessiona’ moći ćete da uživate u sjajnoj svirci Eyesburna, ali i da kroz intervju novinarke Milene Gojković s članovima benda, Nemanjom Kojićem Kojotom i Aleksandrom Petrovićem Alekom, saznate zanimljivosti iz njihove bogate karijere, ali i šta nam to spremaju u tekućoj godini“.

„Balkanrock Sessions“ osmišljen kao svojstvena kombinacija nastupa uživo i kratkog intervjua, po ugledu na svetske onlajn emisije KEXP, „Tiny Desk“ i „Audiotree“, sa željom da gledaocima pruži kompletan doživljaj toga kako određeni bend izgleda i zvuči na bini, ali i da im otkrije zanimljivosti iz karijere muzičara, piše u saopštenju.

Portal podseća da je Eyesburn nastao 1994. godine u Beogradu, kao i da su „postali jedan od najvećih crossover bendova ne samo na ovim prostorima“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar