Podeli
Branimir Džoni Štulić, Foto: Petar Peca Popović

Branimir Džoni Štulić, legendarni osnivač i vođa grupe “Azra”, oglasio se ponovo tražeći da se njegovo ime i pesme ne zloupotrebljavaju na društvenim mrežama.

“Branimir Štulić (ili kao Azra) nema nijednu Fejsbuk stranicu; hiljadu postojećih su otvorili jadni i bolesni imposteri koji leče svoje komplekse na tuđi račun, a Fejsbuk neće da ih zatvara upravo zbog toga”, poručio je čuveni muzičar na svom kanalu Petrović Petar na Jutjubu iz Holandije, gde već decenijama živi u dobrovoljnom izgnanstvu.

Na Fejsbuku zaista najmanje šest profila, stranica i grupa sa imenom Branimira Džonija Štulića, kao i više stranica sa nazivom grupe “Azra”, a na njima ima fanova uverenih da je to način na koji mogu da komuniciraju sa njim. svoju stranicu ima i grupa “Pozdrav Azri”, tribjut sastav koji vodi nekadašnji bubnjar ovog benda Boris Lajner.

Štulić se oglasio i nedavno, nakon što je Boris Lajner objavio autobiografsku knjigu “Sve bio je ritam”, negirajući istinitost pojedinih delova, ocenjujući da je nekadašnji bubnjar “Azre” u njoj napisao “grube i vulgarne bljuvotine”, te da on “uporno moje našim zove” i uputio je bujicu oštrih reči na njegov račun.

Štulić je potom zamerio i medijima koji objavljuju intervjue sa Lajnerom povodom izlaska knjige, navodeći u istoj objavi, između ostalog, i da bivšeg bubnjara “moji prosvjedi protiv Tributa Azri nisu dva desetleća uopšte omeli u tome” i dodaje “ta i kako bi kada Hrvatska pošto-poto hoće Azru kao svoju, pa je ovo samo razumski korak dalje”.

Komentari

Vaš komentar