Dragan Bjelogrlić, Niš, Filmski susreti, premijera filma "Nečista krv". Foto: Vanja Keser/Filmski susreti Niš

Dragan Bjelogrlić proglašen je za glumca večeri drugog festivalskog dana 56. Filmskih susreta u Nišu, objavili su danas organizatori na sajtu manifestacije.

“Nagradu glumca druge festivalske večeri odneo je Dragan Bjelogrlić, za ulogu Hadži Trifuna u filmu ‘Nečista krv’“, stoji u kratkoj vesti.

Bjelogrlić se u nedelju uveče na tvrđavi poklonio niškoj publici zajedno sa ekipom filma “Nečista krv – greh predaka” reditelja Milutina Petrovića.

Dragan Bjelogrlić Foto: Vanja Keser/Filmski susreti Niš

Kasnije tokom noći u hotelu “Ambasador” glumac i reditelj je učestvovao u incidentu zbog kojeg je, kako se navodi, priveden u policiju.

Na snimku sa sigurnosnih kamera niškog hotela vidi se kako Bjelogrlić nasrće na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom ga više puta udara pesnicom u glavu.

Njihov sukob datira iz 2019. godina kada je Antonijević javno objavio da mu je Bjelogrlić 2016. nudio mito da podrži film “Jesen samuraja”, što je ovaj demantovao.

Iz organizacije 56. Filmskih susreta u Nišu jutros nam je rečeno da je hitno zakazana sednica Saveta zbog incidenta u hotelu „Ambadsador“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare