Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Bredli Kuper je progovorio o svojoj borbi s zavisnošću u Smartless podcastu i otkrio je kako je tokom svojih 20-ih godina života bio zavisan od kokaina.

Glumac i reditelj filma „A Star is Born“ otkrio je kako je „dotako dno“ nakon što je u ranim 2000-im napustio seriju „Alias“, prenosi „Klix.ba“.

Kuper je bio iskren o problemima sa zloupotrebom supstanci na Smartless podcastu.

„Bio sam tako izgubljen i bio sam zavisan od kokaina – to je bila druga stvar“, rekao je 47-godišnji Kuper, „Presekao sam svoju Ahilovu tetivu odmah nakon što sam dobio otkaz odnosno prekinuo da snimam ‘Alias'“.

Dodao je da se takođe nosio s „nultim samopoštovanjem“ i detaljno je opisao svoju borbu sa zloupotrebom supstanci u prvim danima svoje karijere.

„Imao sam sreću da se to desilo kada sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspieo kada sam dobio reklamu za Wendy“, rekao je Kuper, koji trenutno snima „Maestro“, već kontroverzni biografski film o legendarnom kompozitoru Leonardu Bernštajnu.

Dodao je da je „morao da prođe  kroz sve te stvari pre nego što je slava uopšte nastupila“.

„Definitivno sam napravio velike pomake u periodu od 29. do 34. godine, gde sam bar mogao da stojim ispred nekoga i da dišem, slušam i pričam“, ispričao je Kuper.

Bonus video: Zoran Kesić o novinarima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar