Foto: Dragan Mujan/Nova.rs,Nemanja Jovanović/Nova.rs,TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC, Z. Milutinovic/ATAImages.

Festival "Dani piva" u Zrenjaninu biće realizovan po 37. put od 9. do 14. avgusta kao jedna od najtradicionalnijih kulturnih manifestacija ovog grada.

Na Žitnom trgu prvog dana 9. avgusta će nastupiti rok bend „Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“, a slede ih popularni „srpski Irci“, „Orthodox Celts“.

Sledećeg dana na istom mestu sviraće „Jerusalimski pilići“ i pank-rok bend Atheist Rap, dok su 11. avgusta na repertoaru „Majstori“ i sastav Bjesovi.

Svestrani kreativac Nikola Pejaković Kolja, nakon koncerta u Botaničkoj bašti u Beogradu zakazanom za 23. jul, gostovaće i na „Danima piva“ 12. avgusta pod imenom „Kolja i 4 prsta“, a za njim će to veče obogatiti velika rege pop atrakcija S. A. R. S.

Etno melodije tradicionalne muzike će ukrasiti 13. avgust kada će nastupe imati ženska grupa Vrelo, ali i trubač Dejan Petrović i Big Bend.

Trg Slobode u Zrenjaninu tokom „Dana piva“, preteče „Beer festa“ u Beogradu, svoj program će početi 11. avgusta sa spektakl koncertom violiniste Stefana Milenkovića i Zrenjaninske filharmonije, sa kojom je nastupao i u januaru ove godine, dok će program biti zatvoren nastupom Amire Medunjanin iz Bosne i Hercegovine, sa Zrenjaninskom filharmonijom.

Bonus video: Konstrakta nastup na EXIT-u

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar