Foto: Promo

Novi bioskopski hitovi obeležiće ovu nedelju u CineStar bioskopima u Srbiji. Publiku očekuje najnoviji film Dragana Bjelogrlića "Čuvari formule", zatim romantična korejska drama "Prošli životi", animirani hit "Trolovi: Bend na okupu", kao i "Školaska nedelja" u CineStaru.

Od danas u bioskope stiže drama reditelja Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“. Radi se o grupi naučnika u Institutu Vinča koji su izloženi smrtonosnoj dozi zračenja dok sprovode tajni projekat, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u kliniku u Parizu. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili im doktorski tim zaista želi pomoći – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Romantična drama „Prošli životi“ govori o dvoje bliskih drugara iz detinjstva koji se ponovno sreću nakon dve decenije razdvojenosti, u trenutku dok se suočavaju sa pojmovima sudbine, ljubavi i izborima koji čine život. Ovu romantičnu dramu publika može da pogleda od 26. oktobra u CineStar bioskopima Ada mall Beograd i BIG Novi Sad.

Za najmlađe gledaoce stiže film „Trolovi: Bend na okupu“, nastavak animiranog hita o čuvenim simpatičnim junacima. Filmska franšiza „Trolovi“ do sada je upoznavala najmlađe gledaoce sa fantastičnom muzikom svih žanrova iz svake decenije, dok je stariju publiku vraćala u mlađe dane, pa su mnogi obožavaoci nestrplkjivi da saznaju šta su autori ovog puta pripremili. Film je sinhronizovan na srpski jezik i pretpremijerno se prikazuje 28. oktobra.

U toku je i „Školska nedelja“ koja traje do 27. oktobra. Reč je o posebnom događaju u okviru kojeg deca sa svojim razredima, grupama i timovima mogu da pogledaju najbolje filmske hitove po ceni od samo 250 dinara. Posebna preporuka filmova za školsku projekciju su sinhronizovana ostvarenja „Drevna mišologija“ i „Mavka: Zaštitnica šume“.

Bonus video: Dragan Bjelogrlić na premijeri „Čuvara formule“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar