Scena iz filma "Čudesna žena 1984" Foto:Clay Enos; © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc.

Jedan od najvećih ovogodišnjih blokbastera "Čudesna žena 1984" , nakon višemesečnog čekanja, stigao je u bioskope uoči novogodišnjih praznika i to u najprestižnijim, 4DX i 3D bioskopskim formatima, saoptila je distributerska kuća "Bliz film & Video".

Glumica Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine, koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. I ovaj nastavak je režirala Pati Dženkins, dodaje se u saopštenju.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka.

Radi se o potpuno novom ostvaranju „Čudesne žene“, a i u ovom filmu sudbina sveta je ponovo u opasnosti, pa će Gal Gadot morati da skupi svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovečanstvo od okruženja koje je sam čovek stvorio.

Zanimljivost sa snimanja je da su žene na setu morale da savladaju poligon sa preprekama, pokažu svoje gimnastičke veštine i prođu plivački test kako bi postale Amazonke u filmu „Čudesna žena 1984“.

Ovo ostvarenje nije samo još jedan film o superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kome je ova superjunakinja tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje, pa zato osnažuje žene.

Sa rediteljkom Peti Dženkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu igraju i Kris Pajn, Kristen Vig kao Barbara (Čita), Pedro Paskal, Robin Rajt i Koni Nilsen.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar