Bajaga, Marčelo i KKN Foto: Mateja Stanisavljevic/Milan Maricic/ATAImages/Dragan Mujan/Nova.rs

U novoj sezoni koncerata "Garden Sessions” od 20. do 23. jula u Botaničkoj bašti “Jevremovac” nastupiće Bajaga i instruktori, Kanda kodža i Nebojša (KKN), Marčelo i Tijana Bogićević, najavili su organizatori.

Centar beogradskih festivala (CEBEF) je saopštio da „Garden Sessions“ 20. jula otvara reper Marko Šelić Marčelo, dok je 21. jula nastup rok sastava KKN, 22. jula dolazi pop pevačica Tijana Bogićević, a 23. jula svira Momčilo Bajagić Bajaga sa svojim bendom.

Obeležavanje 20 godina od svog prvog albuma Marčelo počinje u Botaničkoj bašti i kaže da će njegov bend u punom sastavu odsvirati jedinstven koncert u omaž danu kada su se u tom sastavu prvi put okupili, na Svetski dan džeza 2015. godine.

„Sesija u bašti ide u čast drugarstvu i onome što nas je okupilo: sat i po svirke u džez aranžmanima, još eskperimentalnije i muzikalnije no inače“, najavio je Šelić.

KKN dolaze sa novim albumom “Beton”, objavljenim jesenas, a predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2017. Bogićević sa aktuelnim svojim drugi izdanjem „Blizu“ (2022).
Bajaga i instruktori od nedavno nastupaju u podmlađenom sastavu sa novim basistom Vladom Čukićem i bubnjarem Markom Kuzmanovićem.

Bonus video: Maja Cvetković E-PLAY Bajaga ima dečačku energiju