Momčilo Bajagić Bajaga Foto: N1

Bajaga i Instruktori zakazali su dva velika koncerta u regionu za predstojeće leto: u Šibeniku u avgustu i Skoplju 13. septembra.

Dok mnogi domaći bendovi zbog pandemijske krize tokom leta uglavnom ne sviraju, Bajagi i Instruktorima pošlo je za rukom da zakažu dva velika koncerta. Doduše, prvobitno planirani nastup u Šibeniku krajem jula odložen je za drugu polovinu avgusta.

„Dragi moji prijatelji u Šibeniku, žao mi je što nismo mogli da dođemo sad u sedmom mesecu na ovaj planirani koncert, svi znate zašto, zbog ove novonastale situacije, ali velika mi je želja da dođemo posle 30 godina u Šibenik. Nadam se da ćemo uspeti to da uradimo u drugoj polovini osmog meseca. Sve vas vole Bajaga i Instruktori“, poručio je Momčilo Bajagić u video poruci fanovima.

Organizatori koncerta u Šibeniku iz festival Regius saopštili su da će novi datum definisati što pre bude moguće, da će ulaznice važiti i za njega, a da će onima kojima datum ne bude odgovarao vratiti novac.

Koncert Bajage i Instruktora u međuvremenu je zakazan za 13. septembar na stadionu ARM u Skoplju. Stadion prima 15.000 gledalaca, ali će zbog mera protiv širenja kovida-19 u prodaju biti pušteno 4.000 karata. Bajaga i bend trebalo bi da, prema najavama organizatora, sviraju najveće hitove iz svoje 35 godina duge karijere, a da uz njih nastupe i hor i orkestar pod upravom Vojkana Borisavljevića.

Na istom mestu je 11. septembra predviđen koncert Električnog orgazma, planiran u okviru turneje kojom se obeležava 40 godina od osnivanja ovog benda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare