Foto:Promo

Koncert benda "Queen Real Tribute" sa ekskluzivnim gostima biće održan 28. marta u Kombank dvorani povodom proslave 50 godina od osnivanja legendarnog britanskog rok sastava "Kvin", saopšteno je iz Kombank dvorane.

Koncert u beogradskoj dvorani počeće u 18.30 časova, a kao uvertira u nastup benda „Queen Real Tribute“ pred publikom će se pojaviti Piter Fristoun, bivši lični asistent Fredija Merkjurija, pokojnog frontmena grupe „Kvin“, koji važi za jednog od najbližih saradnika harizmatičnog pevača.

Piter Fristoun Foto:Promo

Piter će na velikom ekranu prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive i ispričati najzanimljivije priče iz poslednjih 12 godina Merkjurijeve karijere, a publika će imati priliku i da mu direktno postavlja pitanja, navodi se u saopštenju Kombank dvorane.

Gost na koncertu sastava „Queen Real Tribute“ biće i poznati češki pevač Milan Šatnik.

Milan Šatnik Foto:Promo

Osnovan aprila 2006. godine u Srbiji, „Queen Real Tribute“ nastupa u autentičnim kostimima i svira koristeći istu opremu kao i „originalni“ bend. Članovi benda su: Ivan Ristanović (vokal), Nenad Bojković (gitara), Ivan Đerfi (bas gitara) i Radoš Ćapin (bubnjevi).

Do sada su imali na stotine koncerata širom sveta, a samo u Brazilu su nastupali 70 puta i tamošnji fanovi proglasili su ih „najboljim `Queen tribute bendom` na svetu“, navodi se na zvaničnom sajtu ovog beogradskog sastava.

U Kombank dvorani svirali su i 2018, nakon premijere filma „Boemska rapsodija“, svojevrsne biografije Fredija Merkjurija i grupe „Kvin“, za koji je glavni glumac Rami Malek nagrađen Oskarom.

U skladu sa epidemiološkim merama, broj mesta na koncertu 28. marta biće ograničen na 500 osoba. Ulaznice, čije se cene kreću od 1.800 do 15.000 dinara, već su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i na sajtu tickets.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar