Foto: Promo

Premijera predstave "21 skok u ljubav" biće održana večeras u 20 sati Kulturnom centru Magacin, a reprize su zakazane za sutra i utorak, saopšteno je iz ove institucije.

Predstava „21 skok u ljubav“ je o introspekciji i ljubavi sastavljena od 51 pesme. Te pesme su napisali pesnici, njih 21, koji dolaze iz Turske, Albanije, Kosova, Severne Makedonije i Srbije, a večerašnja premijera označava kraj projekta „Poetry in motion“

Takođe, označava i zatvaranje 15. Beogradskog festivala poezije i knjige „Trgni se! Poezija!„, koji je ovoga puta okupio više od 40 domaćih i stranih autora. 

Koncept, režiju i dramaturgiju komada „21 skok u ljubav“ potpisuje Dina Radoman, muziku Aleksandra Đokić, a koreografiju Miona Petrović. U predstavi igraju Nevena Radulović, Miona Petrović i Nikola Stanković, a glasove „pozajmljuju“ Anja Kulić i Vladislava Đorđević.

Autori pesama su: Adelina Tershani, Arian Leka, Čagla Menkuze, Danijela Repman, Dejan Matić, Đoko Zdraveski, Efe Dujan, Eljan Tanini, Gokčenur Č, Gondža Ozmen, Goran Stamenić, Igor Isakovski, Iulija Enkeljana, Kaltrina Pacoli, Milan Dobričić, Nasi Manjolja, Nenada Joldeski, Nikolina Andova Šopova, Olimbi Veljaj, Stevan Tatalović i Uroš Miloradović.

Bonus video:

Zašto je važno da čitamo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar