Aleksandar Vučić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gostujući na kablovskoj televiziji Juronjuz (Euronews), u emisiji koja se paralelno emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom B92, prve minute posvetio televiziji N1.

Iako ni na jedan poziv televizije N1 da govori u izbornoj kampanji, nije odgovorio ni štab Srpske napredne stranke, ni Kabinet predsednika Republike, aktuelni predsednik je ponovio neistine da televizija N1 iznosi laži o njegovoj porodici.

Televizija N1 je uvek izvestavala u javnom interesu, što će i nastaviti da radi, a poziv Aleksandru Vučiću da odgovori na sva pitanja koja imamo da postavimo i dalje stoji.

„Tamo da odem nekako bih se osećao posramljen pred sopstvenom decom koja su neretko bila tema u različitim emisijama, i optužena za najteže moguće stvari, i prosto veoma loše bih se osećao da pogledam i Danila, i Milicu, verovali ili ne, čak i Vukana“, rekao je Vučić.

„Ako neko misli da ima pravo da koristi to što – pošto ima četiri ugla u tom ringu – troje dece veže u ta tri ugla, malo udri njih i tako dalje, onda mi ne pada na pamet da u tome učestvujem“, dodao je on.

„I da vam neko ko vam je dolazio u kuću 20 godina, na svaki rođendan tog deteta, i dobro ga poznaje, okači poster sa najopasnijim kriminalcima na televiziju i kaže da je vaše dete pripadnik tog klana, je l’ biste išli da gostujete na tu televiziju ili ne“, upitao je lider naprednjaka.

BONUS VIDEO: Novinar NewsMax Adria sreo Vučića u Novom Sadu: Dobio je novog kuma i sad ne zna više ni kako se zove!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare