EKSKLUZIVNO Mića Berić podržao opoziciju i progovorio o pritiscima na Partizan

Izbori 2022 26. mar. 202211:44 > 12:1611 komentara
Podeli:
Miroslav Berić, Mića Berć, Miroslav Mića Berić, bivši košarkaš, intervju
Miroslav Mića Berić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U intervjuu za dnevni list “Nova”, legendarni kapiten Partizana i bivši reprezentativac Miroslav Mića Berić, rekao je da misli da većina građana nije za aktuelnu vlast i da ne podržava Aleksandra Vučića. On je dodao da je režim odgovoran za to što su u našem društvu primitizam i poltronstvo postali normalne pojave, uz napomenu da svoju podršku opoziciji vidi kao moralni čin i potrebu da stane iza čestitih ljudi.

„Prema svima gajim veliko poštovanje i cenim ovo što rade, imajući u vidu linč kroz koji prolaze. Naglasio bih pre svega ono kroz šta prolaze Marinika i Dragan Đilas u poslednjih nekoliko godina. U taj voz su sad ušli i Zdravko Ponoš i Vladeta Janković. Želim im da izdrže sve to, jer pravda uvek pobeđuje“, rekao je on.

Pročitajte još...

Nekadašnji košarkaš, bivši potpredsednik KK Partizan i član legendarne generacije jugoslovenske reprezentacije, koja je sredinom devedesetih nizala uspehe, u eksluzivnom razgovoru za naš dnevni list prvi put je javno govorio o razlozima napuštanja voljenog kluba, o tome zašto je podržao koaliciju “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, kao i šta zamera aktuelnoj vlasti.

“Tražili su od nas da se izvinimo Vučiću zbog skandiranja navijača i da napišemo poltronsko saopštenje. Partizan sam uvek stavljao ispred sebe i nisam mogao da učestvujem u ponižavanju kluba”, navodi Berić.

Ceo intervju Miroslavom Mićom Berićem pročitajte u vikend izdanju dnevnog lista "Nova".

BONUS VIDEO Vujošević: Vučić je rešio da uništi Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar