Dušan Teodorović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Akademik Dušan Teodorović podneće krivičnu prijavu protiv osobe koja je protivazakonito prijavila mesto prebivališta na njegovoj adresi i koja je danas glasala na Vračaru.

Akademik Teodorović rekao je za Nova.rs da je pre nekoliko dana na njegovu adresu stigao poziv za glasanje upućen jednoj ženskoj osobi, koja ne živi na njegovoj adresi. Iako je obavestio nadležne o svom problemu, on nije rešen, a danas je taj fantomski glasač, kako kaže, izašao na izbore.

Pročitajte još....

„Jutros sam glasao oko 9 sati u ulici Božidar Adžija na Vračaru…. I pred celim biračkom odborom sam rekao da postoji lažna osoba prijavljena na moju adresu. Pitao sam da u odboru postoji neki predstavnik opozicije, a srećom je tu bila Milica Kralj. Njoj sam rekao da obrati pažnju na tu osobu kad dođe“, navodi Teodorović.

On dodaje da je 20 minuta posle njega ženska osoba, koja je protivzakonito prijavljena na njegovu adresu, došla na glasanje.

„Ona je tvrdila tu živi i da je zapravo u svađi sa nama. To je bilo njeno objašnjenje zašto sam ja rekao da ne živi na našoj adresi. Dozvolili su joj da glasaju“, kaže akademik i naglašava da priprema krivičnu prijavu.

„Zbog pripreme krivične prijave ne mogu da otkrijem identitet osobe. Nisam ni siguran da se tako zove kako piše u njenoj ličnoj karti. Ako je mogla da dobije lažni podatak u ličnoj karti za adresu, ne bi bio problem ni da ime bude lažno“, zaključuje naš sagovornik.

BONUS VIDEO Dušan Teodorović: Beogradski metro je nastao u glavi jednog čoveka 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)