Samsung, Galaksi, Galaxy, A53
Foto: Promo

Konačno leto i koncerti! Spremni za zabavu, već znamo datume za brojne festivale i koncerte i radujemo se što ćemo doživeti najlepšu avanturu ove sezone. I kako kažu, ako se to ne objavi na društvenim mrežama, kao da se nije dogodilo, pa ako ste jedan od onih koji žele da uhvate svaki trenutak divnog vremena brojnim video zapisima i fotografijama i na taj način prenesete bar deo atmosfere svojim prijateljima, onda imamo pravi uređaj bez kojeg ovo leto neće biti potpuno.

Kristalno jasna kamera

Sa veoma moćnim sistemom sa četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti snimanja sa OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Pored toga, zahvaljujući VDIS tehnologiji, koja obezbeđuje stabilizaciju prilikom snimanja, uverićete se da će svaki video snimak biti kristalno jasan. Kamere takođe koriste tehnologiju veštačke inteligencije, koja u kombinaciji sa naprednim noćnim režimom obezbeđuje da fotografije, čak i pri slabom osvetljenju, izgledaju besprekorno. Pored toga, tu je i poboljšani Portret Mode za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima omogućava veliki izbor zabavnih filtera, tu je i funkcija Object eraser koja će ukloniti neželjene objekte u pozadini.

Samsung, Galaksi, Galaxy, A53
Foto: Promo

Nema više brisanja fotografija zbog nedostatka memorije

Sigurno ste se bar jednom u životu našli u situaciji da ne možete da snimite video, baš kada je to najvažnije, zbog nedovoljne memorije. Sada možete da se opustite, jer A53 5G dolazi sa internom memorijom od 128/256 GB i dodatnom podrškom za microSD kartice do 1 TB, kako biste imali prostora za skladištenje svih vaših dragocenih trenutaka.

Samsung, Galaksi, Galaxy, A53
Foto: Promo

Fenomenalna baterija koja traje dva dana

Da, dobro ste pročitali, baterija Galaxy A53 5G može trajati do dva dana, sudeći po prosečnom/tipičnom korisničkom profilu. Kapacitet baterije od 5000 mAh je više nego dovoljan da odgovori na ovaj izazov. Dok baterija radi u vašu korist, možete brzo da nadogradite svoj telefon na super-brzi punjač od 25 V i omogućite fleksibilno skladištenje energije za bolje performanse.

Samsung, Galaksi, Galaxy, A53
Foto: Promo

Sada kada imate Samsung Galaxy A53 5G, sve što treba da uradite je da kupite karte za sve koncerte ovog leta, a vaš telefon će se pobrinuti da snimi svaki trenutak do samog kraja dana.

Više informacija o ovom proizvodu možete pronaći na Samsung.com.