Nagađanja o datumu izlaska novog ajfona

IT 02. mar. 202118:03
Podeli:
Foto: EPA-EFE/WU HONG

Možda se čini da je Ajfon 12 upravo izašao, ali Epl već planira izlazak novog ajfona 13., mada se o potencijalnom datumu izlaska malo toga zna.

Pročitajte još:

Kako prenosi Si Net, iako je prošlo samo nekoliko meseci od izlaska najnovijeg modela ajfona, Epl već namerava da predstavi svoj sledeći vodeći pametni telefon. Očekuje se da će se pojaviti četiri verzije novog telefona: Ajfon 13, Ajfon 13 Mini, Ajfon 13 Pro i Ajfon 13 Pro Mak, smatra  analitičar Ming-Chi Kuo-u.

Na osnovu Eplove istorije možemo predvideti kada će kompanija izbaciti Ajfon. Iako je pandemija promenila uobičajenu praksu za 2020. godinu, te se prvi put za osam godina novi Ajfon našao na tržištu nakon septembra, Kuo predviđa da će se kompanija 2021. godine vratiti u tipičan ritam.

Foto: EPA-EFE/DAVID CHANG

Ako je ovo tačno, možemo očekivati Ajfon13 već u septembru ove godine.

Apple obično održava predstavljanje utorkom ili sredom, a samo izdavanje obično biva oko nedelju i po dana nakon što ih najave. Obično je to petakom, oko treće nedelje septembra.

Pre nekoliko godina, CNET je duboko pronikao u vremensku liniju događaja kompanije Apple i pojavio se sa ubedljivom hipotezom o datumima izdavanja. Na osnovu kalendara za 2021. godine prognozira se da će telefon biti predstavljen 8. septembra, a izdat 17og.

Prognozira se i da bi novi Ajfon mogao imati stalno uključen ekran od 120 Hz.

BONUS VIDEO:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar