Samsung NeoQled1 PR
Samsung NeoQled1 PR

Ovo su dani kada je većina populacije iz celog sveta „prikovana“ za televizore i prate dešavanja u svetu fudbala. Ovo je vreme kada nam je televizor najbolji drug, a od njega očekujemo da nam prikaže savršeno jasnu sliku i pruži jasan i glasan zvuk.

Verovatno je većina vas već nabavila savršen uređaj za savršen ugođaj, a za one koji nisu o tome mislili na vreme imamo odličan savet i preporuku za TV uređaj uz koji će iskustvo gledanja utakmica biti skoro pa kao da ste sa njima na stadionu.

Kristalna jasnoća

Reč je o Samsung Neo QLED TV koji je jedan od najboljih televizora koje trenutno možete kupiti. Nevjerovatno je svetao, zapanjujuće tanak sa mnoštvom pametnih karakteristika i pouzdan.

Samsung NeoQled1 PR
Samsung NeoQled1 PR

Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najsitnije detalje. Uživajte u utakmicama u kvalitetu slike kao u bioskopu uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8k procesora koja primenjuje veštačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i kako bi sve što gledate postalo kristalno jasno. S najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja kod kuće na najviši nivo slušajte zvuk sudske pištaljke koji kao da svira baš u vašoj dnevnoj sobi. Osim vrhunskih tehničkih mogućnosti Neo QLED 2022 televizore odlikuje i Infinity One dizajn.

Uz crne ivice koji se stapaju u Infinity ekran, Neo QLED odiše elegancijom i jednostavnošću tako da ćete osim savršenog zvuka i slike imati i televizor koji će se savršeno uklapati u vaš enterijer i činiti ga bogatijim i lepšim.

Uživanje u najboljim sadržajima

Nakon što završite sa poslom možete sebi dati oduška uz igranje igrica. Uz Super Ultrawide široki prikaz radnje u razmjerama 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku, koja stalno proverava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu, pobedite u još više igara. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz brzinu osvježavanja od 144 Hz.

Samsung NeoQled1 PR
Samsung NeoQled1 PR

Kada obavite posao i zasitite se video igara, dopustite vašem Neo QLED televizoru da postane vaš najbolji saveznik. Uz aplikaciju SmartThings možete se opustiti i prepustiti ostalo svom pametnom televizoru. Neo QLED vas može besprijekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati. Odaberite između nekoliko glasovnih pomoćnika i uživajte u najboljim sadržajima iz udobnosti vlastite fotelje. Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u vaš televizor i spremni su da vam pruže optimalan doživljaj zabave.

Osetite magiju igre kao na terenu. Napravite potez sezone i odaberite nevjerovatnu Samsung ponudu.

Uz kupovinu Neo QLED televizora dijagonale od 75″ ili veće, na poklon dobijate sjajni The Freestyle. Na odabrani TV očekuje vas i 5 godina garancije.

Promocija traje do 11.12.2022. ili do isteka zaliha poklona. Više informacija o akciji možete pronaći na linku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar