Gledaj uživo

Evropsko prvenstvo 2020 na TV Nova S!

Evropsko prvenstvo koje se od 11. juna do 11. jula održava u 11 gradova biće kao nijedno pre. Svi mečevi biće ekskluzivno prenošeni na TV Nova S, a ovaj EURO 2020 je po mnogo čemu specifičan.

Amsterdam, Baku, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Glazgov, London, Minhen, Rim, Sankt Peterburg i Sevilja imaju čast da ugoste 24 najbolje evropske selekcije.

Gledaoci koji nisu SBB korisnici, uz novi SBB paket na Smart TV-u, računaru, tabletu i mobilnom telefonu, mogu da gledaju sve utakmice Evropskog prvenstva.

EON Evropsko dostupan je po ceni od 999 dinara, uz kupovinu na sajtu eon.tv ili slanjem SMS porukeEvropsko na 3355 sa A1 i Telenor mreže do 11. jula u ponoć. Paket je dostupan 30 dana od datuma aktivacije.

Od 11. juna do 11. jula ljudi će širom planete biti „zalepljeni“ za televizore i uživati u fudbalskim majstorijama, a vi možete da uživati u prenosima svih utakmica uz TV Nova S. Ukoliko nemate mogućnost da gledate utakmicu na TV Nova S možete da je pratite uživo u blogu na našem sajtu Nova.rs.