Podeli:
Tangi Ndombele; Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Neverovatna priča stiže s Ostrva. Vezni fudbaler Totenhema Tongi Ndombele, navodno je zatražio raskid ugovora, a sve to zbog očajnog odnosa s menadžerom Žozeom Murinjom koji ga je naterao da trči u jeku pandemije koronavirusa.

Portugalac Žoze Murinjo i Tongi Ndbombele su već dugo na “ratnoj nozi”, a kap koja je prelila čašu bio je poziv na trčanje.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Murinjo je u četvrtak u ranim jutarnjim časovima pokucao Ndbombeleu na vrata i izvukao ga iz kuće da odu zajedno na trčanje u jedan londonski park, saznaje francuski L’Ekip.

Mučne scene prekinuli su Rajan Sesenjon i Davison Sančez, koji su im se priključili u Murinjovom eksperimentu. Ipak, kasnije je Portugalac morao da se izvini i da prizna grešku, jer je optužen od strane vlasti da je prekršio protokol o organizovanju treninga u manjoj grupi, bez zaštitne opreme, rukavica i maski.

Ndombele i Murinjo već dugo ne govore, “Gospodin specijalni” ga je svojevremeno nazvao “Youtube” pojačanjem i rekao da se ne trudi na treninzima i utakmica, a nakon ovog jutarnjeg futinga, Francuz je preko svog agenta zatražio raskid ugovora s Totenhemom.

Za njegove usluge ozbiljno je zainteresovana Barselona. Podsetimo,”pevci” su za vezistu letos izdvojili rekordnih 65 miliona evra, a sada mu je cena dvostruko manja, pa ostaje da se vidi kako će se priča s Kataloncima završiti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram