UEFA potvrdila, završnica Evra pred 60.000 ljudi

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Evropska kuća fudbala UEFA objavila je da je britanska Vlada dozvolila da 75 posto kapaciteta londonskog Vemblija bude popunjeno.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo se odnosi na polufinale i finale Evropskog prvenstva u fudbalu, čime je potvrđeno da će više od 60.000 navijača biti na tribinama Vemblija.

Dva meča polufinala igraju se šestog i sedmog jula, a finale je 11. jula i svi koji budu hteli da dođu moraće da se pridržavaju strogih mera borbe protiv koronavirusa.

„Odlična je vest što će tako mnogo navijača moći da prisustvuje i dođe na završna tri meča Euro 2020 na Vembliju. Poslednjih 18 meseci nas je naučilo na terenu i van njega, koliko su oni bitni za ovu igru“, rekao je Aleksander Čeferin, šef UEFA.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

„Ovaj turnir je bio svetionik nade koji može da uveri ljude da se vraćamo normalnijem načinu života, mada je pred nama i dalje dug put. Zahvalan sam premijeru i Vladi Velike Britanije na napornom radu i završavanju ovih dogovora sa nama, da bismo zajedno završnicu EP učinili velikim uspehom“, rekao je Čeferin.

Spomenute mere borbe na ulasku za navijače, podrazumevaju da će svi morati da imaju negativan test na koronavirus ili dokaz o vakcinaciji, sa drugom dozom primljenom najmanje 14 dana pre utakmice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar