Realno je da damo glas ljudima koji se bore za svoja prava. Zato će Nova.rs danas biti uživo biti na protestu frilensera - radnika na internetu, koji je zakazan za 15 sati u centru Beograda, najavio je u jutarnjem programu televizije NOVA S Milan Vukelić, izvršni urednik portala Nova.rs.

Obeležava se i godišnjica smrti Olivera Ivanovića, te će Nova.rs objaviti i intervju sa Ivanovićevim bratom. Takođe, kako je najavio Vukelić, jedna od tema kojom će se danas baviti portal je i odgovor na „trik pitanje“ – koja vakcina protiv koronavirusa je nabolja.

Kada je reč o onome što čitaoci već mogu da nađu na portalu Nova.rs, Vukelić izdvaja serijal tekstova sa poznatim piscem, Vladimirom Arsenijevićem, koji je objavljen u pet nastavaka. 

„Ponosni smo na serijal tekstova u proteklih nekoliko dana, na intervju sa Vladimirom Arsenijevićem. I sinoć se to dobro čitalo. Zanimljivo je da intervju sa jednim piscem izazove ovakvu reakciju u svom ovom mraku, među vestima o koroni i deprimirajućim političkim vestima“, istakao je Vukelić.

Nova.rs je jutro „otvorila“ političkom pričom: „Koliko košta lojalnost: Juče opozicija, danas sa Vučićem„.

„Reč je o političkoj priči, a to su važne istine koje moramo reći. Prethodnih dana bio je zanimljiv primer predsednika opštine Čajetina, Milana Stamatovića, koji je preko noći shvatio da je u dobrim odnosima sa predsednikom. U ovom tekstu naveli smo primere i drugih političara koji su preko noći se okrenuli ka Vučiću – tu su Gordana Čomić, Aleksandar Šapić, Boško Ničić…„, naveo je Vukelić.

On je gledaocima jutarnjeg programa NOVA S preporučio i da svakog vikenda na portalu Nova.rs pročitaju preporuke – šta da pogledaju od aktuelnih filmova i serija.

* * *
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (5)